четвъртък, 5 юли 2012 г.

Биогранитогресни плочки


  (Био) гранитогрес

Биогранитогресни плочки

Биогранитогресът е иновативен продукт, разработен въз основа на научни изследвания. За разлика от други продукти, биогранитогресът е абсолютно несравним по отношение на антибактериалният си ефект. Биогранитогресните плочки се получават в резултат на процес на обработка на керамичния материал и смесването му с минерални частици, които генерират изключително ефективен антибактериален ефект.
   Биогранитогресният материал е продукт, който се подлага на строги лабораторни тестове. Той  е много ефективен, тъй като може да намали действието с 99,9% на четирите основни щамове на бактериите, намиращи се в затворени пространства: Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli , Staphylococcus aureus, Enterococcus faecalis. При производството на гранитогресни плочки по тази специална технология, бактерицидното действие е потиснато във времето и не може да се активира от светлината или наличието на влага, а именно това са факторите, които съпъстват  развитието на бактериалната флора в естествена среда. Създаден според екологични и икономически специфични изисквания, този продукт опростява почистването и предлага предимства от гледна точка на бюджета. Допълнителен  ефект на биогранитогресните плочки е, че антибактериалните частици се намират не само на повърхността на плочките, а в цялата им маса.
  Документираните резултати за предимствата на биогранитогреса пред обикновеният гранитогрес , са доказателство за широкия спектър от възможности на приложението му във всички области, където се изисква висока хигиена, чистота и лесна поддръжка. Това са всички здравни заведения, детски ясли и детски градини, училища, плувни басейни, СПА центрове, колективни кухни, столове и ресторанти, магазини и предприятия в сферата на хранително-вкусовата промишленост.
   Както всички предлагани линии на гранитогреса, биогранитогресните плочки също могат да бъдат използвани във всеки дом или обществена среда, като и за тях не съществуват  естетически или композиционни ограничения. Налице е голямо разнообразие от облицовки, цветове и размери, с естествен, полиран или сатенен завършек, които да послужат на специфичните изисквания на проекта.
Биогранитогресът е важен продукт разработен в света на индустриалните иновации, съобразен с опазването на околната среда и социалната отговорност, и съчетаващ научните изследвания в областта на керамиката с естетиката и техническото съвършенство на архитектурните иновации, целящи висока производителност и практическа ефективност.

Гранитогрес

5 коментара:

  1. интересна статия за гранитогреса!!

    ОтговорИзтриване
  2. Ha ne bqh 4uval dosega za bio granitogres! Kakyv e toq granitogres? Toest ot kyde moga da si zakupq?

    ОтговорИзтриване
  3. ха! да попадна на нещо разично в кибер пространството! че на всякъде имам чувство че си пишат едни и същи работи! Може и да е преведнаот чуждият печет не знам, но е убава написа статияза гранитогрес ! браво

    ОтговорИзтриване