понеделник, 2 юли 2012 г.

Гранитогрес - Силно устойчив, лесен за поставяне и поддръжка.


гранитогресни плочки
Гранитогрес
Гранитогрес - Силно устойчив, лесен за поставяне и поддръжка. Издържа на силни механични удари и надраскване, петна, устойчив е на избледняване и има противоплъзгащ ефект. Гранитогресът може да се използва за подови и стенни облицовки, и е идеалното решение за помещения с висока натовареност и повишено влияние на физико-химичен стрес. Той може да бъде използван и в жилищната архитектура, днес наблюдаваме в най-престижните архитектурни решения успешно съчетание на естетическо съвършенство и здравина.
Наложени са различни линии и стилове на гарнитогреса, като всички линии са подходящи за всеки тип стенни и подови приложения. Декорациите и специалните части подобряват възможностите за изразяване на огромна гама от цветове и размери.
Рустика - Това направление на гранитогреса изобразява различни видове имитации на скала и дялан камък, пренася ни в топъл и древен битов стил на каменната зидария, вдъхновен от различни материали или естествен камък. Техническите характеристики на гранитогреса се противопоставят на зацапване и издържат невероятни физически натоварвания и механичен стрес. Той не се променя от атмосферни влияния, огнеупорен е и не задържа мърсотия. Текстурираната повърхност намалява хлъзгавостта, дори и при мокро време, което прави гранитогресът подходящ за външни инсталации.
Линията Casalgrande Padana, ни представя гранитогресни плочки от напълно вкаменен порцелан, оцветени в цялата си дебелина със същите нюанси. Повърхността на този гранитогрес притежава новаторски характеристики на най-новото поколение на хомогенни остъклени  плочки. Тази линия се характеризира с високи нива на устойчивост на износване, антихлъзгавост, увиване, петна и студ.
Стилът Granitoker, благодарение на 9.5 mm дебелина на гранитогресните плочи и проверката на времето, е в състояние да отговори на изискванията за стриктно изпълнение, както и да предостави адекватни решения за дизайна на всеки проект. Използван както за подови настилки, така и в облицовката на стени, Granitoker все повече се налага като архитектурна интервенция от жилищното строителство към обществените и търговски обекти. Характеризира се с качества като устойчивост на износване, огъване, студ и оцветяване с агенти.
Съвременни технически и хроматични изследвания, са довели до създаването на линия  Ecogres, съчетаваща най-високите стандарти за качество и най-добрите налични суровини. Гранитогресните плочки се характеризират с твърдост, и ниска водопоглъщаемост. Също така гранитогресът е изключително устойчив на огън, петна, бактерии, мирис, износване и драскотини. Ecogres е резултат от дълга керамична традиция, създадена за да предложи качество, комфорт и престиж.

1 коментар:

  1. Гранитогресът е практичен вариант, особено ако държим на чистотата и хигиената. Целият ни апартамент е с гранитогресно покритие.

    ОтговорИзтриване